Arhiiv

Home / Sündmused / Hingamiskoolitused / Algallika meetodil koolitused / Algallika protsessi ja hingamistöö meetodil hingamistöötuba

Algallika protsessi ja hingamistöö meetodil hingamistöötuba

Binnie A. Dansby, Algallika meetodi looja

 

Aktiivkoolituste järel üks rahulik, õrn ja turvaline hingamiskoolitus, kuhu on oodatud kõik, kes jõuavad treppi mööda III korrusele kõndida, olenemata vanusest, terviseseisundist ja lapseootel olekust või mitteolekust. Tutvume Algallika meetodi põhiseisukohtadega ja hingame vabastavalt Algallika meetodil, Algallika Arhetüüpsete Afirmatsioonide saatel.
Binnie A. Dansby loodud meetod Algallika protsess ja hingamistöö (SOURCE Process and Breathwork) uurib eostamise, sünni ja kõne-eelse perioodi mõju inimese elukäigule, aitab korrigeerida negatiivseid mõtteid ning sisendada toetavaid mõtteid ja elujaatavaid hoiakuid. Algalika Arhetüüpsed Afirmatsioonid on ülimalt elujaatavad mõtted, mille kordamine hingamisprotsessi ajal, muutunud teadvuseseisundis aitab need lihtsamini omaks võtta. Meetod sobib eriti hästi lapseootuse ajal nii naisele kui tema partnerile, kõikvõimalike loominguliste protsesside eostamise, väljatöötamise ja teoks tegemise ajal, toetama pöördelistel eluperioodidel (töökaotus või töökoha vahetus, kolimine, lein, tühjaksäänud pesa jms).
See koolitus on võimalus võtta aega iseendale – tulla päriselt kohale, jõuda südameenergiasse, kohtuda Sisemise Lapsega ja vaadata oma olukorda ka laiemalt. Lahkudes on tunne, nagu koorem oleks õlgadelt maha pandud ja energiavaru lõpmatu.
Koolitaja on 12-aastase kogemusega hingamisterapeut ja kutset taotlev täiskasvanukoolitaja Reet Karro, kes on hingamisterapeudina sertifitseeritud kahes koolkonnas – Algallika protsessis ja hingamistöös ning BBTRSis (biodünaamilises hingamises ja traumavabastuses). Lisaks on ta läbinud täiendkoolitusi nii ametlikes õppeasutustes kui mitteformaalsete juhendajate juures ning juhendanud tuhandeid era- ja grupiseansse.
Tulla soovijail palutakse kirjutada reet@hobeselge.ee, helistada tel 56492769 (Reet) või registreeruda vormil https://forms.gle/gwMJ24dAAn97rUX57Registreerumiskinnituse saamisel võib maksta osavõtutasu panka.
Saaja: OÜ Hõbeselge, konto: EE752200221066957510 (Swedbank). Viitenumber: 2023027 Seletus: “Hingamiskoolitus” ja kuupäev”. Või võtta see sularahas kaasa.
Soovitame kohale tulla kihilistes, kortsumist mittekartvates riietes ja kaasa võtta hingamisvarustuse: jooga- või matkamatt, täispikk pleed, tekk või magamiskott, soojad sokid ja veepudel. Varustust on olemas ka ruumis kohapeal, kuid alati on turvalisem ja hügieenilisem, kui kaasas on isiklikud.
Head enesele aja võtmist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

  •  
    Previous Post

    Reiki III/õpetaja astme kursus Tartus 17.-18.06.2023